Drosetux – a legkisebbeknek is!

Szirup formájú gyógyszer a Boirontól a száraz, ingerlő, köpetürítés nélküli köhögés csillapítására.

A Drosetux vény nélkül kapható homeopátiás gyógyszer, mely minden korosztálynak, csecsemőknek és kisgyermekeknek is adható!

Miért jó választás a Drosetux szirup?

A száraz, ingerlő köhögés enyhítése hagyományos terápiával nehéz feladat, a gyógyszerek csak korlátozottan adhatók kisgyermekeknek és sok gyógyszert szedő betegeknek.

Drosetux! Bízhat benne!

A Drosetux 10 hatóanyagot tartalmaz, melyek a homeopátiás terápiás tapasztalatok alapján beváltak a száraz, ingerlő köhögés kezelésében.

Drosetux

Letölthető betegtájékoztató

Kinek ajánlható különösen?

  • csecsemőknek, kisgyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlható – korhatármegkötés nélkül, már 0 hónapos kortól adható
  • azoknak, akiknek a munkája teljes éberséget és koncentrációt igényel, hiszen nem befolyásolja a járművezetési és gépek kezeléséhez szükséges képességeket, nem tartalmaz alkoholt, bódító hatású anyagokat.

Hogyan hat a Drosetux szirup?

A száraz köhögés sokféle egyéni tünetet okozhat. A Drosetux szirup a száraz köhögés csillapításában a homeopátiás terápiás tapasztalatok alapján bevált természetes eredetű hatóanyagokat tartalmazza.

A Drosetux a legkisebbeknek is megfelelő formula, színezék, parabén, alkohol, mesterséges aromák nélkül. Kellemes karamell ízű, adagolását az üveg tetején található adagolópohár könnyíti meg.

Drosetux szirup reklámfilm: A Drosetux és a puszik ereje